Bestuur

DoofCentraal staat of valt met vrijwilligers. Toegewijde en ervaren mensen zetten zich elke keer in om van DoofCentraal iets moois te maken. Het bestuur stelt het werkplan van DoofCentraal op en ziet toe op de uitvoering hiervan.
Matthijs Terpstra

Matthijs Terpstra

Waarnemend voorzitter

2021-2024
Matthijs (1989) heeft DoofCentraal opgericht in 2012 met het doel om informatievoorziening voor doven, slechthorenden en andere gebarentaalgebruikers te bevorderen. Alhoewel woonachtig in Noorwegen blijft Matthijs de ontwikkelingen nauwgezet volgen in zijn rol als waarnemend voorzitter.

Jeroen Wever

Jeroen Wever

Secretaris

2019-2022
Jeroen (19.., slechthorend, hij/hem) ..

Splinter van Schagen

Splinter van Schagen

Penningmeester

2018-2021
Splinter (1988, doof, hij/hem) ..

Jeroen Belle

Jeroen Belle

Bestuurslid

2018-2021
Jeroen (1988, doof, hij/hem) ..

 

 

Het bestuur komt ongeveer drie keer per jaar bij elkaar om de voortgang van de stichting te bespreken en richting te geven aan de activiteiten van DoofCentraal.
De bestuursleden ontvangen voor hun bestuurswerkzaamheden geen vergoeding, er is alleen sprake van vergoeding voor gemaakte onkosten en eventueel een reisvergoeding.

Medewerkers

Dennis Hoogeveen

Dennis Hoogeveen

Manager

2021
Dennis (1988, doof, hij/hem) is al sinds zijn 12e actief in het verenigingsleven. Begonnen in de leerlingenraad van zijn school, kreeg hij de smaak van het besturen te pakken. Hij is verder actief geweest in het Clubhuis voor Doven in Groningen en is al jarenlang op Europees niveau verbonden aan de European Union of the Deaf Youth. In zijn vrije tijd houdt Dennis van koken en scherpe artikelen schrijven.

Skip to content